Tricou Masha, îmbrăcăminte roșie

70,00 lei75,00 leiMasha și Ursul este un serial de desene animate rusesc foarte apreciat de copiii din toată lumea.

Dimensiunea maximă a ilustrației: 35 x 40 cm

F
3-45-67-89-1112-14
Golește
Cod Produs: TRI125 Categorie: Etichete: ,

Calitate tricouri

Tricourile utilizate pentru imprimare sunt de calitate înaltă și nu irită pielea copiilor.
• Model pentru fete: Mini Stella Draws (albe și negre)
• Model pentru băieți: Mini Stanley Paints (albe, gri și negre)

Personalizarea se realizează prin tipărire digitală DTG (direct-în-țesătură). Această tehnologie revoluționară transferă mult mai fidel imaginea personalizată, și rezistă în timp la spălare.

Compoziție tricouri
• 100% bumbac organic ring-spun
• Bumbac de 155 de grame

Instrucțiuni de întreținere a tricourilor personalizate
Pentru conservarea imprimării, spălarea ar trebui să se facă manual, sau la rotații cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat. Tricourile trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie sa fie cât mai scăzută, max. 30 de grade. Se recomandă folosirea unei cantități cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă. Se recomandă uscarea naturală („pe sfoară”), deasemenea tricourile se usucă tot pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind să decoloreze materialul).
Dacă toate aceste sfaturi sunt respectate, tricourile vor rezista o perioada lungă de timp. Atât pe tricouri albe, dar mai ales pe tricouri închise la culoare, la prima spălare este normală o foarte ușoară pălire a culorilor imprimeului.

Detalii despre imprimarea digitală pe tricouri aici.

Tabele de mărimi

Fete

Băieți

Deoarece nu lucrăm cu stocuri, produsul solicitat de dvs. va fi realizat imediat după confirmarea plății. Timpul de execuție este de minim 2 zile lucrătoare, la care se adaugă timpul de livrare a comenzii, în funcție de serviciul de curierat pe care îl alegeți.
Veți primi pe e-mail informații despre detaliile livrării.