Sacoșă CENTENAR motive tradiționale

45,00 lei65,00 lei

Produs aniversar dedicat Centenarului României Mari. România 1918-2018.

StandardDeluxe
Golește
Cod Produs: SAC196 Categorie: Etichetă:

Standard vs Deluxe

• Pentru a vizualiza detalii despre sacoșa STANDARD click aici
• Pentru a vizualiza detalii despre sacoșa DELUXE click aici

Personalizarea se realizează prin tipărire digitală DTG (direct-în-țesătură). Această tehnologie revoluționară transferă mult mai fidel imaginea personalizată, și rezistă în timp la spălare.

Instrucțiuni de întreținere a sacoșelor personalizate
Pentru conservarea imprimării, spălarea ar trebui să se facă manual, sau la rotații cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat. Sacoșele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie sa fie cât mai scăzută, max. 30 de grade. Se recomandă folosirea unei cantități cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă. Se recomandă uscarea naturală („pe sfoară”), deasemenea sacoșele se usucă tot pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol textil colorat, razele soarelui tind să decoloreze materialul).
Dacă toate aceste sfaturi sunt respectate, sacoșele vor rezista o perioada lungă de timp. La prima spălare este normală o foarte ușoară pălire a culorilor imprimeului.

Deoarece nu lucrăm cu stocuri, produsul solicitat de dvs. va fi realizat imediat după confirmarea plății. Timpul de execuție este de minim 2 zile lucrătoare, la care se adaugă timpul de livrare a comenzii, în funcție de serviciul de curierat pe care îl alegeți.
Veți primi pe e-mail informații despre detaliile livrării.