Tricou/Bluză Retro fashion sudoriță

75,00 lei140,00 leiRetro fashion

Dimensiunea maximă a ilustrației: 35 x 40 cm

TricouBluză
F
XSSMLXLXXL
Golește
Cod Produs: TRI210 Categorie: Etichetă:

Tricouri Standard vs. Deluxe

Atunci când selectați calitatea tricoului trebuie să aveți în vedere împrejurările în care îl veți purta. Tricourile din gama Standard (Roly Beagle pentru bărbați și Roly Jamaica pentru femei) sunt ideale pentru activități de relaxare, în familie, acasă cu prietenii sau la picnic. Pentru o ținută specială, atunci când ieșiți în oraș sau la un eveniment, recomandăm tricourile din gama Deluxe (Stanley Acts pentru bărbați și Stella Likes pentru femei).

Personalizarea se realizează prin tipărire digitală DTG (direct-în-țesătură). Această tehnologie revoluționară transferă mult mai fidel imaginea personalizată, și rezistă în timp la spălare.

Descriere tricouri Standard
• Tricou cu mânecă scurtă şi guler rotund dublu cu elastan, confecționat din material tubular (fără cusături) pentru adulți şi cu cusături pentru copii. Are bandă întărită pentru acoperirea cusăturii la guler
• 100% bumbac, punct neted, 155 g/m²

Descriere tricouri Deluxe
• 100% bumbac organic ring-spun
• Bumbac de 140 de grame

Instrucțiuni de întreținere a tricourilor personalizate
Pentru conservarea imprimării, spălarea ar trebui să se facă manual, sau la rotații cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat. Tricourile trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie sa fie cât mai scăzută, max. 30 de grade. Se recomandă folosirea unei cantități cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă. Se recomandă uscarea naturală („pe sfoară”), deasemenea tricourile se usucă tot pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind să decoloreze materialul).
Dacă toate aceste sfaturi sunt respectate, tricourile vor rezista o perioada lungă de timp. Atât pe tricouri albe, dar mai ales pe tricouri închise la culoare, la prima spălare este normală o foarte ușoară pălire a culorilor imprimeului.

Detalii despre imprimarea digitală pe tricouri aici.

Tabele de mărimi

Tabel de mărimi pentru tricourile din gama Standard
• Femei Roly Jamaica
• Bărbați Roly Beagle

Tabel de mărimi pentru tricourile din gama Deluxe
• Femei Stella Likes
• Bărbați Stanley Acts

Deoarece nu lucrăm cu stocuri, produsul solicitat de dvs. va fi realizat imediat după confirmarea plății. Timpul de execuție este de minim 2 zile lucrătoare, la care se adaugă timpul de livrare a comenzii, în funcție de serviciul de curierat pe care îl alegeți.
Veți primi pe e-mail informații despre detaliile livrării.