Tricou Mihai Viteazul, pictură

75,00 lei80,00 leiMihai Viteazul, domnul Țării Românești (1593-1600)

Dimensiunea maximă a ilustrației: 35 x 40 cm

FM
XSSMLXLXXL
Golește
Cod Produs: TRI240 Categorie: Etichete: ,

Descriere tricou

Material
• 100% bumbac organic ring-spun
• Bumbac de 140 de grame

Instrucțiuni de întreținere a tricourilor personalizate
Pentru conservarea imprimării, spălarea ar trebui să se facă manual, sau la rotații cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat. Tricourile trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie sa fie cât mai scăzută, max. 30 de grade. Se recomandă folosirea unei cantități cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă. Se recomandă uscarea naturală („pe sfoară”), deasemenea tricourile se usucă tot pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind să decoloreze materialul).
Dacă toate aceste sfaturi sunt respectate, tricourile vor rezista o perioada lungă de timp. Atât pe tricouri albe, dar mai ales pe tricouri închise la culoare, la prima spălare este normală o foarte ușoară pălire a culorilor imprimeului.

Detalii despre imprimarea digitală pe tricouri aici.

Deoarece nu lucrăm cu stocuri, produsul solicitat de dvs. va fi realizat imediat după confirmarea plății. Timpul de execuție este de minim 2 zile lucrătoare, la care se adaugă timpul de livrare a comenzii, în funcție de serviciul de curierat pe care îl alegeți.
Veți primi pe e-mail informații despre detaliile livrării.